Nieuws uit ZwollePEC ZwolleRegioSportVoetbal

PEC Zwolle oefent dinsdag in Hattem

Zwolle – Dinsdagavond om zeven uur speelt PEC Zwolle op sportpark het Achterveen tegen vv Hattem. Er wordt zoals elk jaar veel publiek verwacht. Wie verzekerd wil zijn van kaarten kan ze het beste in de voorverkoop halen. Dat kan vanaf 5 euro (jeugd t/m 12 jaar) en 7,50 (volwassenen) bij Sportplay in Hattem.

Nieuwe gezichten bij PEC Zwolle zijn de Xavier Mous, Michael Zetterer, Etiënne Reijnen en trainer John Stegeman. Verder is Erben Wennemars als topsportcoach toegetreden tot de technische staf.

Bij vv Hattem nemen deze avond Jeroen van Maanen, Mark de Haan, Hajk Talaljan en Alko Sok afscheid van het eerste elftal. Verder wordt de nieuwe Hattemse selectie aan het publiek gepresenteerd. Rabi Ezzat, Olaf Bögemann, Felix Noordberger en Ramon Flokstra keren terug op het vertrouwde nest. Daarnaast heeft vv Hattem diverse regionale talenten enthousiast gemaakt voor een verblijf op het Achterveen.

Het hoofdveld van vv Hattem ligt er dankzij de inspanningen van de vrijwilligers en gemeente weer eredivisiewaardig bij. Door de gloednieuwe beregeningsinstallatie is sproeien vlak voor de wedstrijd en in de rust nu mogelijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button