Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Isala versterkt positie in de bewegingszorg

Zwolle – Onlangs is het Isala Beweegcentrum (IBC) officieel geopend. Een centrum waarin orthopedisch chirurgen, revalidatieartsen en sportartsen intensief samenwerken. Door deze samenwerking ontstaat er een brede kijk op de klacht van de patiënt. Samen bieden zij zorg aan het bewegingsapparaat in de volle breedte: van basis- tot hooggespecialiseerde topzorg.

Isala Beweegcentrum levert veilige en kwalitatieve zorg. Patiënten ervaren een duidelijke verbetering na het behandeltraject; garandeert dat de juiste patiënt door de juiste specialist(en) wordt gezien door de patiënt op voorhand goed te screenen;draagt bij aan preventie door middel van voorlichtingsbijeenkomsten voor het algemeen publiek, huisartsen en fysiotherapeuten en het aanbieden van preventieprogramma’s.

Guus Janus, voorzitter van het RVE-bestuur en orthopedisch chirurg: ‘Wij zijn er van overtuigd alles in huis te hebben om onze positie in de bewegingszorg verder te versterken.

De betrokken professionals zetten de patiënt centraal en hebben alle expertise om hoogwaardige multidisciplinaire zorg te leveren. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk, dat wij verder aanboren om meer patiënten aan te trekken.’

Klik hier voor meer informatie

Gerelateerde artikelen

Back to top button