EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hudson’s Bay Zwolle opent woensdag om 11 uur

Zwolle – Aanstaande woensdag om 11:00 uur opent Hudson’s Bay haar winkel in Zwolle. Nog niet officieel, want het warenhuis geeft op 29 september een speciaal openingsfeestje.

De winkel in Zwolle is de derde winkel op rij die in Nederland opent. Amsterdam en Rotterdam gingen eerder deze maand al open. Hudson’s Bay komt in het voormalige pand van de V&D in Zwolle.

Sfeerimpressie: © Hudson's Bay
Sfeerimpressie: © Hudson’s Bay

La Place, personal shopper en drinkwaterfontein

Naast het premium brand warenhuis komt er ook een vestiging van het restaurant La Place in het pand. Deze is te vinden is op de tweede etage. Daarnaast heeft iedere etage een ‘hoofdthema’. Op de begane grond vind je straks accessoires en cosmetica. Op de eerste etage kun je terecht voor damesmode en het souterrain is het terrein voor de heren. De tweede etage is ingericht met kinderkleding en wonen. Als extra service biedt Hudson’s Bay haar klanten onder meer een gratis personal shopper, een oplaadkluisje, een nagelstudio en een drinkwaterfontein.

Showtime, goodiebag

De feestelijke opening van de Hudson’s Bay in Zwolle vindt 10 dagen later plaats. Op vrijdag 29 september om 11:00 uur geeft de Hudson’s een voor iedereen toegankelijk speciaal feestje. Dit vindt plaats voor het warenhuis en wordt gepresenteerd door de Nederlandse rapper Akwasi. Daarnaast kan het publiek een optreden bijwonen van de muziekgroep Gallowstreet. Ook worden er 50 golden tickets verspreid. De mensen die een golden ticket hebben bemachtigd, krijgen binnen een goed gevulde goodiebag.

Het zijaanzicht vanaf het Meerminnenplein is een stuk opener geworden met de nieuwe raampartij van de Hudson's Bay
Het zijaanzicht vanaf het Meerminnenplein is een stuk opener geworden met de nieuwe raampartij van de Hudson’s Bay

Premium brands

Hudson’s Bay houdt het midden tussen de chique Bijenkorf en het al oude vertrouwde V&D. Het winkelend publiek kan er terecht voor merken als TOPSHOP, TOPMAN, CK Jeans, Opening Ceremony, The Kooples, Nike, Rika, Love Stories, MAC, Aveda, Vedder & Vedder, Vitra en Hay. Het wordt een warenhuis met fashion, beauty, lifestyle en home artikelen. De winkel is flexibel ingericht en wordt telkens aangepast aan de wensen van de klanten om te blijven verrassen.

Openingstijden

Hudson’s Bay in Zwolle is zes dagen per week geopend. Op maandag is het warenhuis geopend van 11:00 tot 18:00 uur, op dinsdag en woensdag van 09:30 tot 18:00 uur, op donderdag van 09:30 tot 21:00 uur en  op vrijdag en zaterdag 09:30 tot 18:30 uur. Op zondag is het warenhuis gesloten.

Een paar dagen voor de opening wordt de laatste hand gelegd aan binnen en buitenkant van de winkel
Een paar dagen voor de opening wordt de laatste hand gelegd aan binnen en buitenkant van de winkel

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button