Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Irene, Arla en Bas vrijdag met Jazz & Pop in Statenzaal

Op vrijdag 21 november zal het lunchconcert in de Statenzaal verzorgd worden door de afdeling Jazz & Pop van het Conservatorium. Deze concertserie wordt georganiseerd door Bibliotheek Zwolle in nauwe samenwerking met het ArtEZ-Conservatorium van Arnhem, Enschede en Zwolle.

Jazz/pop

Deze keer is de afdeling jazz en pop vertegenwoordigd in de Statenzaal en zullen er diverse songs te horen zijn, zoals o.a. Ain’t misbehaving, When the rain begins to fall en een medley met nummers van Michael Jackson. De studenten zijn allemaal begonnen met een klassieke opleiding om daarna over te stappen naar de lichte muziek.

Irene, Arla en Bas

De zangeressen Irene Aalvink en Arla Brandsma zullen ieder apart en ook samen optreden met begeleiding van de pianist Bas Gankema. Irene kwam via theater en dance naar het Conservatorium, terwijl Arla via een koorschool ontdekte dat ze verder wilde met de zangstudie. Bas begon ook klassiek piano te spelen om sinds een jaar of 5 te kiezen voor de richting jazz en pop.

Het concert begint om 12.15 uur en de zaal is open vanaf 12.00 uur. De toegang is gratis. Het volgende lunchconcert zal plaatsvinden op vrijdag 19 december 2014.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button