Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

EP release TARRAGONA: ‘Shall We Remain?’ in Hedon

Hardrock en heavy-metal band TARRAGONA releasen EP ‘Shall We Remain?’ in Hedon

Vier jonge mannen, allen student Artiest op Deltion, timmeren flink aan de weg. Met hun hardrock en heavy-metal muziek ontvingen ze onder andere de Hedon Beurs. 21 november vindt de release plaats van hun EP ‘Shall we Remain’ in het popodium in Zwolle. De Urkse hardrockers Roadcrew spelen in het voorprogramma.

Biografie

TARRAGONA bestaat uit de zanger, gitarist en songwriter Vidal Wildeboer, drummer Stef Hoekjen, solerend gitarist en songwriter Lennart van Kampen en bassist Steven van der Hulst. Vier jonge mannelijke talenten in de leeftijd van 18 tot 20 jaar die de toon zetten in één van de beste aanstormende hardrock en heavy metalbands van Nederlandse bodem. Met hun eigen composities, zelfgeschreven teksten en unieke sound spelen zij letterlijk en figuurlijk ijzersterk op elkaar in. Hiermee onderscheidt TARRAGONA zich met kop en schouders van de andere rock en metal bands in ons kikkerlandje. Invloeden van bands als Alter Bridge, Pantera, System Of A Down en Metallica zijn goed in hun muziek te herkennen.

Optredens

Afgelopen bevrijdingsfestival speelden TARRAGONA op de Deltionstage. Daarnaast wonnen ze op het Studenten Band Festival 2014. Hadden ze de tweede plaats tijdens de bandwedstrijd Emergenza (Melkweg, Amsterdam) en speelden ze in het voorprogramma van de Amerikaanse metalband Mastodon in Hedon. 11 oktober speelden ze op het Geldersche Metal Treffen 2014 in de Willemeen, Arnhem.

Welkom

Iedereen is welkom om naar de EP-release op 21 november te komen. Geïnteresseerden kunnen via www.hedon.nl kaarten kopen. Het optreden vindt plaats in de kleine zaal en begint om 20.30 uur. De deuren gaan om 20.00 uur open.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button