EconomieNieuws uit Zwolle

Intertoys filiaal in de Zwolse binnenstad sluit ook haar deuren

Zwolle – Intertoys maakte woensdag bekend nog meer filialen te gaan sluiten. Vorige week liet het speelgoedbedrijf al weten dat de speelgoedzaak in Zwolle-Zuid haar deuren moet sluiten. Nu komt daar ook het filiaal op de Melkmarkt in de binnenstad bij.

Het op 21 februari failliet verklaarde Intertoys gaat een doorstart maken. Het Portugese Green Swan gaat de speelgoedketen in beheer nemen. Het concern wil meer dan tweehonderd winkels open houden. Voor Zwolle betekent dit dat de speelgoedzaak in Stadshagen open blijft. De filialen in de binnenstad en Zwolle-Zuid gaan sluiten.

De filialen van Intertoys in de de binnenstad en in het winkelcentrum Zwolle-Zuid houden tot half mei een opheffingsuitverkoop.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button