Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Indoorfestival Paardpop presenteert ruwe diamanten in Het Vliegende Paard

Woensdag 4 maart keert het toonaangevende indoorfestival Paardpop terug voor alweer haar elfde jaargang. Het festival dat maar liefst drie verdiepingen in het monumentale pand van Het Vliegende Paard in beslag neemt presenteert maar liefst elf acts. Van gevoelige luisterliedjes tot catchy indierock, met o.a. 3FM acts Orange Skyline en Sue The Night en Beste Singer-Songwriter van Nederland-finalist Youri Lentjes beschikt Paardpop ook dit jaar weer over een veelbelovende line-up.

Minstrel Stage

Na een daverende editie in 2014 met onder meer Jett Rebel, The Silverfaces en Lucas Hamming gaat Buro Ruis op volle kracht door met Paardpop. Op Minstrel Stage, het podium dat gehost wordt door platenzaak Minstrel Music, treden onder andere 3FM Serious Talent-acts Sue The Night en Orange Skyline op. Laatstgenoemde werd door 3voor12 bevonden als een van de hoogtepunten van showcasefestival Eursonic Nooderslag begin dit jaar.

In De Kringloop Acoustic Bar

Liefhebbers van intieme luistermuziek worden verwend bij de In De Kringloop Acoustic Bar met o.a. Youri Lentjes, de finalist van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. Daarnaast treden Hartog Eysman (waarbij vergelijkingen opduiken met Damien Rice en Fink) en Valentina Elèni op op het podium.

Local Talent Stage

Ook lokaal talent is er meer dan genoeg en dat verdient een prominente plek op het festival. Bij de Local Talent Stage verwelkomen we opkomende lokale acts The Pavements, Money & The Man en The Press & The Presidents.

Om Paardpop te realiseren werkt organisator Buro Ruis samen met partners als Hedon, Minstrel Music, Het Vliegende Paard en videocollectief InDeKringloop. Kijk voor meer informatie over de bands en tickets www.buroruis.nl.


PAARDPOP
Line-up: SUE THE NIGHT / THE COOL QUEST / ORANGE SKYLINE / YOURI LENTJES / HARTOG EYSMAN / MONEY & THE MAN / THE PAVEMENTS / THE PRESS & THE PRESIDENT / VALENTINA ELENI / KAREL J. SCHEPERS

Locatie : Het Vliegende Paard, Zwolle
Wanneer : woensdag 04 maart
Open : 19:00 uur
Aanvang : 19:30 uur
Entree : € 10,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij Plato en aan de bar van Het Vliegende Paard in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button