MuziekNieuws uit ZwolleVoorpagina

In Zwolle opgenomen titelsong A’dam E.V.A. is uit

Zwolle – Op 1 oktober namen Teun Luijkx en Diggi Dex de nieuwe titelsong voor A’dam E.V.A. op in Zwolle. Het nummer “Ik Kan Blijven Kijken’, werd vandaag officiel uitgebracht.

Drie weken geleden kwamen hoofdrolspeler Luijkx van de TV serie en rapper Diggi Dex naar de Kringloopwinkel in Zwolle Zuid voor de rehearsals en de opnames voor de titelsong van A’dam E.V.A.

Deze serie heeft al twee jaar gelopen op NPO 3 en gaat nu haar derde en laatste jaar in. Ieder jaar wordt de titelsong door een andere artiest opgenomen. En dit jaar is dat de bekende rapper Diggi Dex. Hij nam de song op samen met één van de hoofdrolspelers uit de serie Teun Luijkx (Adam).

 

De keuze voor de locatie kwam tot stand omdat de eigenaar van de kringloopwinkel Diggi Dex al lange tijd kent.

Diggi Dex is bekend geworden met het nummer Slaap lekker (Fantastig toch) wat hij samen met de Belgische Eva de Roovere uitbracht. Ook is hij bekend van de wekelijkse rap column in het programma van Giel Beelen op 3FM. Hij haalt platina met het nummer Treur Niet (Ode Aan Het Leven) en de co productie met Ali B ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’.

Naar aanleiding van de aanslagen in Brussel heeft Diggy Dex de song ‘Morgen Komt Het Goed’geschreven, welke voor het eerst bij Giel Beelen te horen was.

Het nieuwe seizoen van Adam E.V.A. wordt uitgezonden vanaf 6 november. Op NPO3 vanaf 20.30 uur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button