KabelkrantKunst & CultuurMuziekNieuws uit Zwolle

Her Majesty met nieuwe show op podium Hedon

Zwolle – Op vrijdag 25 april geeft Her Majesty een optreden in Hedon te Zwolle. De band die de laatste jaren theaters door het hele land wist uit te verkopen komt met hun nieuwe voorstelling naar Hedon. Centraal staat het San Francisco van eind jaren zestig, begin jaren zeventig met muziek van bands Grateful Dead, Jefferson Airplane en meer. De kaartverkoop is gestart via www.hedon-zwolle.nl

San Francisco

Na het succesvolle ‘Are You Ready For The Country’, waarin de countryrock centraal stond, reizen de mannen van Her Majesty in hun nieuwe programma naar het San Francisco van eind jaren zestig, begin jaren zeventig. De stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten uit de hele wereld. Verwacht een mooie avond met muziek, aangevuld met projecties, van onder meer Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Steve Miller, David Crosby en andere artiesten die San Francisco in die periode aandeden.

Eerder al in de pers: “Samenzang van bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje.” Her Majesty bestaat uit Jelle Paulusma die volgend jaar ook in Hedon staat met zijn andere band: Daryll-Ann. Ook onderdeel van Her Majesty: Theo Sieben, P.J.M. Bond en de ‘Zwolse’ muzikanten Dirk Schreuders en Bauke Bakker.

————————————————————————————————————-
HER MAJESTY

Locatie: Grote Zaal, Hedon
Wanneer: Vrijdag 25 april 2025
Zaal open: 19:30 uur
Entree: €27,50 inclusief servicekosten
————————————————————————————————————-

Gerelateerde artikelen

Back to top button