EconomieKabelkrantNieuws uit Zwolle

Henk Procé zet nieuwe stap in loopbaan

Zwolle – Na bijna 13 jaar bij de gemeente Zwolle, maakt Henk Procé een volgende stap in zijn loopbaan. Vanaf 1 januari gaat hij aan de slag als programmamanager bij CMO-Flevoland. Ook blijft hij zich de komende jaren inzetten voor het Regionaal Werkbedrijf en de Human Capital Agenda Zwolle. Hij werkte de laatste vier jaar in de functie van directeur sociaal domein.

Nieuwe fase

Met deze stap gaat hij een nieuwe fase van zijn carrière in waarbij hij meer tijd heeft voor andere belangrijke zaken, zoals zijn kleinkinderen.

Henk Procé kijkt terug op een mooie loopbaan bij de gemeente Zwolle: “Per december draag ik ‘het stokje’ over als lid van de directie van de gemeente Zwolle. Het is tijd om ruimte te maken voor een nieuwe inbreng. Ik kijk met veel trots terug op wat we in de afgelopen jaren, samen met partners in de stad, hebben bereikt in het sociaal domein. Ik blijf mij de komende jaren inzetten voor de publieke sector, maar wel met een extra ‘opa-dag’.”

Opvolger

Op 1 december start Allet Dopmeijer als nieuwe directeur sociaal domein. Zij zegt hierover het volgende: “ De rode draad door mijn werk en leven is het sociaal domein. Ik kijk er naar uit om samen met collega’s, inwoners en partners mijn bijdrage te leveren aan de vraagstukken en opgaven binnen het sociaal domein in Zwolle.” Allet Dopmeijer werkte voorheen bij de gemeente Almere als programmadirecteur sociaal domein.

Gerelateerde artikelen

Back to top button