LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Henk Bres vertelde over Corry en de bajes bij Waanders

Donderdagavond werd Henk Bres geïnterviewd door de maker van zijn biografie Van hooligan tot knuffelbeer, Jan Dijkgraaf. Dit allemaal ter promotie van het boek over zijn leven  ‘van hooligan tot knuffelbeer’.

Bres vertelde tijdens de presentatie over zijn grote liefde Corry waar hij al heel veel jaren mee samen leeft. Bres: ‘Soms lig ik wel eens naast haar in bed en denk ik wat moet ik zonder haar’. Als ze er niet meer zou zijn en ik echt oud ben dan wil ik niet naar een bejaardentehuis. Nee dan veel liever in de bak. Daar heb je tenminste een eigen tv op de kamer en bediening als je ze roept. Dan komen ze gelijk!’

Ook in de biografie vertelt Bres zonder enige terughoudendheid over zijn jaren als ADO Den Haag-hooligan, over zijn legale en illegale ‘werkzaamheden’ en over zijn metamorfose tot beroepshagenees. Ook vertelt hij over knokpartijen, een bom op Amsterdam Centraal en hoe zijn eigen vrienden hem uiteindelijk verraadden. De lezers leren ook de wat minder bekende kant van Den Haag FM-presentator Bres kennen.

Na het interview signeerde Bres de biografie.

 

15761452339_c7c35a69af_z

Gerelateerde artikelen

Back to top button