Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Heerlijk zonnig lenteweekend!

Zwolle – Dit weekend wordt lenteachtig, maar niet geheel onbewolkt. Vandaag wordt het 13 tot 15 graden en morgen zelfs 16 tot 20 graden! Vanavond en vannacht komen een paar buien voor. Ook morgen is later op de dag kans op een bui. Maandag en dinsdag is het nog vrij zacht, maar later in de week wordt het koeler.

Vanochtend zijn er wolkenvelden, maar van het zuiden uit klaart het steeds beter op.

Vanmiddag is er op de meeste plekken veel ruimte voor de zon. Het wordt ongeveer 15 graden en er staat een zwakke tot hooguit matige wind uit het zuidoosten. Eind van de middag neemt van het zuiden uit de bewolking weer toe en is in het zuidwesten een kleine kans op een bui.

Vanavond en vannacht raakt het overal bewolkt en kan lokaal wat regen vallen. Koud is het niet met een minimumtemperatuur rond 10 graden.

Zondag kan de jas uit

Zondag start met veel bewolking, maar geleidelijk komt er steeds meer ruimte voor de zon. De temperatuur loopt flink op. Het wordt 16 tot 20 graden! De wind is matig en waait uit het zuiden. In de loop van de middag verschijnt wel weer wat meer bewolking en aan het eind van de middag neemt de kans op een bui toe. Ideaal weer voor de Craft Ekiden marathonestafette of heerlijk genieten van de terrasjes in de Zwolse binnenstad tijdens de koopzondag.

Vanaf maandag koeler

Maandag is het wisselend bewolkt met enkele buien. Met zon is het in de middag 14-17 graden, tijdens een bui iets koeler. Er staat een matige zuid(west)enwind.

Ook dinsdag ligt de maximumtemperatuur rond 16 graden en is er een mix van zon, wolken en een bui.

Daarna wordt het een stuk koeler met maxima rond 11 graden en regelmatig buien.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren