AlgemeenKabelkrantNieuws uit Zwolle

Harley-Davidson club organiseert Swapmeet

Zwolle – Op 3 oktober 2021 vindt de 6e editie de Swapmeet bij de HDC Zwolle. Ook dit jaar is er ruimte voor 24 kramen om onderdelen, T-shirts, stickers, motoren en mooie verhalen aan te bieden. Tijdens de Swapmeet zal de BBQ en de rokerij weer hamburgers en gerookte zalm serveren! Als je je wilt aanmelden als standhouder om je spullen te komen verkopen staat hieronder alle info die je nodig hebt.

Van 10:00 uur tot 16:00 uur kun je je motoronderdelen, motorfietsen, kleding, parafernalia en lifestyle items kwijt op het terrein van de Harley-Davidson Club Big V-Twins Zwolle. Alle merken Amerikaans en Engels van alle jaren en klassiek Japans (tot ± 1980) en natuurlijk choppers, brattstyle’s en customs zijn welkom op de kramen. Het grootste deel van de Swapmeet zal buiten het clubhuis gehouden worden, maar in het clubhuis is zeker ook nog een en ander te zien. Er zijn stevige kramen van 4 meter met zeil beschikbaar. Nou is 4 meter een hoop om te vullen, daarom kun je ook een halve kraam (2 meter) huren.

Net als vorig jaar zullen we zorgen voor een variatie aan standhouders met voor elk wat wils en er zal ook weer een kleine bikeshow zijn in ons clubhuis. Nog steeds geen jury, geen prijzen, alleen maar brommers kiek’n. Heb je een interessante motorfiets die niet zou misstaan: swapmeet@bigvtwins-zwolle.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button