112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Brand op dak met zonnepanelen in Stadshagen

ZWOLLE – De brandweer moest maandagmiddag uitrukken voor een woningbrand aan de Garthoffstraat in de Zwolse wijk Stadshagen.

Ter plaatse bleek brand te zijn ontstaan op het dak van de woning. Aan de zijde van het dak waar de brand was lagen zonnepanelen op het dak. De brand lijkt daar te zijn ontstaan. De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse om de brand onder controle te krijgen. Omdat de bewoners in eerste instantie niet thuis waren heeft de brandweer een raam naast de voordeur moeten inslaan. Meerdere dakpannen zijn van de woning afgehaald om bij de brandhaard te kunnen komen, een auto die bij de naastgelegen woning stond liep hierdoor flinke schade op.

De woning heeft flinke schade opgelopen door de brand. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button