Eten & DrinkenMuziekNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Haring happen voor het goede doel

Zwolle – Op de bijna langste dag van het jaar, 19 juni 2024, is er dit jaar weer de Zwolse Haringparty. Ook dit jaar vormt de golfbaan van Golfclub Zwolle het decor voor dit festival. Met de Zwolse Haringparty haalt de organisatie geld op voor het goede doel, IPSO IntermeZZo. Dit alles onder de noemer Maatkracht. De Haringparty is het Zwolse businessevent dat het begin van de zomer inluidt.

Muziek, loterij, veiling en Hollandse Nieuwe

De Zwolse Haringparty is zo langzamerhand een begrip in Zwolle. Een festival met zomerse muziek, eten en drinken, verse Hollandse Nieuwe, een loterij en een veiling. Tijdens de avond verloot men prijzen die beschikbaar zijn gesteld door bedrijven en organisaties uit Zwolle. Hoogtepunt van de avond is de veiling van een vaatje Hollandse Nieuwe. Bijzonder dit jaar is een optreden van de Koorbazen, aangeboden door Jansen Vastgoed.

Bij IPSO IntermeZZo, het centrum voor leven met en na kanker, zijn kankerpatiënten en hun familie van harte welkom voor een kop koffie of thee en een luisterend oor. Ook voor deskundige begeleidings- en nazorggesprekken kunnen mensen bij IntermeZZo terecht.

Initiatiefnemers

De Zwolse Haringparty is een initiatief van de drie Zwolse Rotaryclubs en Rotaract Zwolle. Zij leveren hiermee een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan de stad en de regio. Rotary Zwolle, Rotary IJsselland en Rotary Zwolle-Noord hebben de stichting ‘Zwolse haringparty’ opgericht. Met de opbrengsten van de Zwolse Haringparty ondersteunen zij maatschappelijk relevante doelen. ‘Service above all’ is niet voor niets het credo van serviceorganisatie Rotary. Rotaract is een vergelijkbare organisatie als Rotary, met dien verstande dat deze zich richt op leden in de leeftijdsgroep 18-35 jaar.

Het festival wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van Dusseldorp BMW Zwolle, Baker Tilly, Jansen Vastgoed, Het Notarieel, VDK Groep, Arslan & partners advocaten, Koffiebranderij Mocca d’Or, Schagen Groep, Schuttelaar Wijnen & Geschenken, NOVON Schoonmaak, Wadinko N.V, Oostas Makelaars, KVS kantoorinrichtingen, Raeth, FleetGo, HANOS, Stern Partyservice, Golfclub Zwolle en Creatief Bureau Zecht.

Losse kaarten

Losse kaarten zijn verkrijgbaar voor € 135,00 per persoon, inclusief btw. Deze geven toegang tot het festival, inclusief hapjes en drankjes tijdens de avond. Kaarten kunnen worden besteld via de website van het festival: https://haringpartyzwolle.nl/.

Gerelateerde artikelen

Back to top button