HandbalNieuws uit ZwolleSport

Handbaldames Travelbags/HV Zwolle bleven met goed spel ABS de baas

Zwolle – Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen ABS op het programma. Voorafgaand aan de wedstrijd wisten de dames dat het geen makkelijke pot zou worden en er werd dan ook van ze verwacht dat ze meteen scherp moesten zijn.

In een volle sporthal met veel publiek gingen de dames goed van start. Met een goede dekking en top keeperswerk van Taylor Onderberg bouwden de dames van Zwolle een kleine voorsprong op. Deze marge bleef gedurende de hele eerste helft staan, wat resulteerde in een 10-15 ruststand in het voordeel van Zwolle.

In de rust werd benoemd dat de wedstrijd nog lang niet gespeeld was en er nog van alles kon gebeuren. Met snelle tegenaanvallen en goed samenspel wisten de dames de voorsprong uit te bouwen naar 11-19. Op dat moment kwam ABS weer terug in de wedstrijd, maar mede door een paar goede acties van Marleen Kim en wederom goed keeperswerk van Taylor behield Zwolle de voorsprong! Eindstand 20-25!!

Volgende week spelen de dames om 13:30 uur thuis tegen SDOL (in Spothal Zwolle Zuid).

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Geef een reactie

Back to top button