HandbalNieuws uit ZwolleSport

Handbaldames boeken ruime zege op Groesbeeks Glorie

Zwolle – Afgelopen zondag 12 maart stond de wedstrijd Travelbags/HV Zwolle Dames 1 – Groesbeeks Glorie Dames 1 op het programma. Na een kleine dip begonnen de dames vandaag met goede moed aan de wedstrijd en eindigden met een ruime zege van 32-13.

De wedstrijd begon goed met een stand van 6-1. De dames liepen uit tot een stand van 12-4 dit kwam door de snelle aanvallen en het teamgevoel. De dekking stond goed maar bij de laatste 10 minuten van de eerste helft werd er minder goed gecommuniceerd en kwamen de dames van Groesbeeks Glorie terug. De ruststand werd 14-8.

Na de rust herpakken de dames van Zwolle zich. Door goed samenspel weten ze veel te scoren. Iedereen heeft dan ook gescoord deze wedstrijd. Groesbeeks Glorie wist echter weinig het net te raken. Zo eindigd de wedstrijd met een eindstand van 32-13.

Volgende week zaterdag 18 maart zijn de dames weer te zien, om 19.30 uur, uit tegen en in Haarle.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Geef een reactie

Back to top button