112 nieuwsAssendorpNieuws uit ZwolleVoorpaginaZwolle-Zuid

Haas vast in prikkeldraad op Marslanden

Zwolle – Donderdagavond rukte de Dierenambulance in Zwolle uit voor een haas die vast was komen te zitten op de Marslanden. Deze haas was met een van de achterpoten in het prikkeldraad beland en niet in staat zelfstandig los te komen. Voorbijgangers die het onfortuinlijke diertje zagen zitten alarmeerden de Dierenambulance. Samen met omstanders lukte het een vrijwilliger van de Dierenambulance om de haas te bevrijden.

Het beestje is vervolgens voor behandeling naar Dierenkliniek Schellerlanden gebracht. Na controle door de dierenarts bleek dat er twee pezen in rechter achterpoot ernstig waren beschadigd. Om de haas verder lijden te besparen heeft de dierenarts besloten het beestje in te laten slapen.

Dierenambulance Zwolle

Source
Dierenambulance Zwolle
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button