112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpaginaWipstrik

Voorbijganger haalt slapende man uit woning vol rook in Zeeheldenbuurt

Zwolle – Aangebrand vlees zorgde zaterdagochtend voor paniek in de Abel Tasmanstraat in de Wipstrik. In een woning ontstond veel rook en ging het rookalarm af door een verbrand stuk vlees in een pannetje. De bewoner is onderzocht door medewerkers van de ambulancedienst.

Rond elf uur ’s morgens hoorde een voorbijganger het rookalarm afgaan in een woning. Hij zag dat de woning vol rook stond. Hij belde de brandweer en ging zelf via de achterdeur de woning binnen. Hij trof in de keuken de slapende bewoner aan. Hij slaagde er in de man wakker te krijgen en hem naar buiten te brengen.

De brandweer heeft vervolgens de pan met het vlees van het vuur gehaald en buiten neergezet. Er hoefde niets geblust te worden. Wel heeft de brandweer de woning geventileerd om de rook uit de woning te krijgen. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de bewoner onderzocht. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Plaats op de kaart bij benadering:

Tags
Meer bekijken
ūüí¨ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close