Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Groepsklussen gezocht

Zwolle – Er is goed nieuws! Er zijn vier groepen beschikbaar om vrijwilligerswerk te doen in Zwolle en omgeving. Hieronder volgt een korte beschrijving van elke groep en de gewenste klus.

Op vrijdag 24 juni is er een groep van 12 medewerkers met een technische achtergrond beschikbaar om te helpen bij een organisatie. De klus hoeft niet per se technisch van aard te zijn, maar de groep staat open voor elke uitdaging.

Op woensdag 24 of 31 mei komt een groep van 30 medewerkers graag als teamuitje een praktische klus doen. Het doel is om elkaar beter te leren kennen en als team te groeien. Bij mooi weer willen ze graag buiten aan de slag en de klus moet uiterlijk om 17:00 uur afgerond zijn vanwege een gepland diner in de omgeving.

Op donderdagmiddag 29 juni vanaf 15:00 uur is er een grote groep van 40-50 collega’s beschikbaar om vrijwilligerswerk te doen. De groep heeft een technische achtergrond en staat open voor technische klussen zoals onderhoud en reparaties, maar ze zijn ook bereid om buiten aan de slag te gaan.

Seeders is in juni voor een dagdeel op zoek naar een klus waarbij tussen de 10-30 collega’s aan de slag kunnen. Het kan zowel praktisch als sociaal gericht zijn, dus alle suggesties zijn welkom.

Als jij voor een van deze bedrijven een mooie klus hebt die in een paar uur gedaan kan worden, neem dan contact op met Sarah via sarah@zwolledoet.nl of bel haar op 06 277 447 06.

Gerelateerde artikelen

Back to top button