Nieuws uit ZwolleSport

Goede doelen Scania Zwolse Halve Marathon bekend

Zwolle– Het Frion Festival, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en Stichting De Gift City. Dat zijn de drie goede doelen die de organisatie van het grootste hardloopevenement van Zwolle heeft gekoppeld aan de twintigste editie van de Scania Zwolse Halve Marathon, zaterdag 13 juni 2020.

Traditiegetrouw kunnen de hardlopers tijdens de inschrijving er (geheel vrijblijvend) voor kiezen geld te doneren aan de goede doelen. Elk goed doel ontvangt van de organisatie tevens vijftig startbewijzen, waarmee extra inkomsten kunnen worden gegenereerd. Bij de Scania Zwolse Halve Marathon gaan sport en gezelligheid al negentien jaar erg goed samen. De hardlopers worden in de historische binnenstad van Zwolle aangemoedigd door duizenden supporters en weten iedere keer weer harder te lopen door de aanmoedigingen van het publiek. Ook in 2020 zal het evenement groots worden.

De inschrijving start op zondag 1 maart 2020 om 12.00 uur. Over belangstelling hoeft de organisatie niet te klagen, dus tijdig inschrijven via www.halvemarathonzwolle.nl wordt sterk aangeraden. De inschrijving voor de twee Business Runs start eveneens op zondag 1 maart om 12.00 uur. Kijk voor meer info over de drie goede doelen op https://halvemarathonzwolle.nl/goede-doelen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button