GezondheidszorgKKNieuws uit Zwolle

GGD gaat prikken in pop-up locaties en vaccinatiebus in Zwolse wijken

Zwolle – GGD IJsselland wil iedereen de kans geven om zich te laten informeren over het coronavaccin en de mogelijkheid geven om zich te laten vaccineren. Daarom gaat de gezondheidsdienst de wijken in. De pop-up locatie gaat onder andere staan in Stadshagen en Westenholte.

In de zomermaanden, toen het massale vaccinatieproces zijn piek bereikte, is GGD IJsselland zich gaan voorbereiden op het vervolg. “Als GGD IJsselland willen we de gezondheid van iedereen in IJsselland beschermen en bevorderen”, aldus Sebastiaan van Buuren, projectleider vaccinatie.

Pop-up locaties in Zwolle

Komende weken starten in de wijken Stadshagen en Westenholte pop-up locaties, waar inwoners informatie kunnen krijgen en zich kunnen laten vaccineren. Binnenkort worden ook in andere Zwolse wijken tijdelijke locaties geopend en zal ook de vaccinatiebus in onze stad stoppen. ”Ook hier willen we op een laagdrempelige manier iedereen de kans geven om zich te laten informeren over corona en de vaccins. Of om een eerste of tweede vaccinatie te halen”, aldus Van Buuren. “De pop-up locaties in verschillende wijken en de vaccinatiebus zorgen ervoor dat Zwollenaren dichtbij huis informatie of een vaccinatie kunnen krijgen.”

De pop-up locaties in Zwolle die momenteel al bekend zijn.

  • Maandag 11 + dinsdag 12 oktober (9.00-15.30 uur) Gezondheidshuis Stadshagen
  • Woensdag 20 oktober (13.00-19.30 uur) Het Anker Westenholte
  • Donderdag 21 oktober (9.00-15.30 uur) Het Anker Westenholte
  • Maandag 8 + dinsdag 9 november (9.00-15.30 uur) Gezondheidshuis Stadshagen
  • Dinsdag 16 november (13.00-19.30 uur) Het Anker Westenholte
  • Woensdag 17 november (9.00-15.30 uur) Het Anker Westenholte

Gerelateerde artikelen

Back to top button