Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Gers Pardoel met Digitzz en Ronnie Flex naar Hedon 

Vrijdag 21 november treedt de rapper Gers Pardoel op in poppodium Hedon. Na het succesvolle debuutalbum Deze Wereld Is Van Jou kwam hij dit jaar met de opvolger, De Toekomst Is Van Ons. Het album bevat o.a. de platina hit Louise, welke al meer dan 30.000 keer is verkocht. Digitzz en Ronnie Flex zullen eveneens in Hedon optreden.
Gers zijn debuutalbum Deze Wereld Is Van Jou stond meer dan een jaar in de Album Top 100, bereikte een platina-status in zowel Nederland als België en de video van Ik Neem Je Mee werd de best bekeken Nederlandstalige muziekvideo in de historie van YouTube. De teller staat inmiddels op ruim 16 miljoen views. Gers staat alweer te trappelen om het podium te betreden. “Het is prachtig om te zien hoe mensen genieten en reageren op de live shows, voor mij is het nog steeds het belangrijkst om te zien hoe mijn fans reageren op de muziek.”

 

DIGITZZ

Digitzz is een Nederlandse rapper met Amerikaans bloed. Vorig jaar verscheen zijn debuut The Good Stuff EP. Dit is pas het begin. Inmiddels is de spectaculaire video van zijn eerste hit The Jam al meer dan een half miljoen keer bekeken en is de EP met veel enthousiasme ontvangen. “Het heeft me echt verrast. Ik voel me een rookie en vind dat ik me nog moet bewijzen. Ik heb grote ambities, en ik ga hard werken om zoveel mogelijk te laten zien.”


GERS PARDOEL
Support: DIGITZZ / Special Guest: RONNIE FLEX

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : vrijdag 21 november
Open                            : 19:00 uur

Aanvang                     : 20:00 uur
Entree                          : € 16,50

Gerelateerde artikelen

Back to top button