112 nieuwsBinnenstadNieuws uit ZwolleVoorpagina

Gemoedelijke uitgaansavond met veel gezeik in Zwolle

Zwolle – Maar liefst zes bezoekers van de Zwolse binnenstad zijn in de nacht van zaterdag op zondag op de bon geslingerd voor wildplassen. Onder meer de Grote Kerk was het doelwit van één van de wildplassers.

Zaterdag was het gezellig druk met volle terrassen in het stadscentrum volgens Berthold Snippe, een agent van het horecateam van de politie. Desondanks moest de sterke arm een aantal keren in actie komen. Zo kreeg een bestuurder van een driewielig motorvoertuig een boete omdat hij niet beschikte over de juiste papieren.

Een andere man werd opgepakt wegens belediging. Hij schold politiemensen uit voor ‘motherfuckers’. Agenten besloten hem daarvoor aan te houden. De man is ingesloten op het politiebureau. Ook werd er een man betrapt die een fiets omver gooide. Hij kon direct in de kraag worden gevat en kreeg een boete voor baldadigheid.

Zes mannen met hoge nood kregen een boete van 140 euro omdat ze in het openbaar stonden te plassen. Dit gebeurde op verschillende locaties in de binnenstad. Onder meer op de Grote Markt tegen een boom. Ook de Grote Kerk moest het ontgelden.

Grote Kerk © Politie Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button