KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiekPolitiek & OpinieVoorpagina

Gemeenteraad besluit over toekomstige evenementenhal en horeca in coronatijd

Zwolle – Maandagavond 18 januari is er weer een (digitale) besluitvormingsronde in de gemeenteraad.  De raad besluit onder andere over de toekomstige evenementenhal en de Routekaart horeca richting 2021 in coronacrisis.

© RTV Focus Zwolle – Justin Scherptong

Ook de volgende onderwerpen staan op de agenda: de vernieuwing basisscholen Assendorp, verkenning mogelijkheden Nijverheidsstraat, stand van zaken WRZV, jaarverslag vergunningen, toezicht en handhaving, motie vuurwerkafval, beheersing eikenprocessierups, goede dagen & perspectief (dagbesteding), de grondprijzennota, Tour de Zwolle (omgevingsvisie), de pilot landelijke vreemdelingenvoorziening, het soortenmanagementplan (biodiversiteit), het ontwikkelplan binnenstad, het parapluplan cultuurhistorie, de voortgang luchtvaart, motie behoud kosteloos huwelijk, motie Campherbeeklaan, aanwijzing Interim secretaris, het sportaccomodatiebeleid, de subsidie voor Hart van Zwolle en Present, Poëzie terwijl u wacht, centraal stemmen tellen tijdens verkiezingen 2021, bestemmingsplan Beukenallee, de accountantscontrole jaarrekening 2020, en eventueel nieuw aangekondigde moties.

Gemeenteraadvergaderingen zijn openbaar en te volgen met de livestream op www.zwolle.nl. Daar zijn ook de agenda en de stukken in te zien. Wil je nog iets kwijt aan de gemeenteraad? Neem contact op met raadsgriffie@zwolle.nl voor advies.

Gerelateerde artikelen

Back to top button