LifestyleNieuws uit ZwolleTV KortVideo NieuwsVoorpagina

FIFA 17 zorgde voor drukste dag van het jaar bij Gamemania Zwolle

Zwolle- FIFA 17 lag op donderdag 29 september voor het eerst in de winkels. Eén van de drukste dagen van het jaar, volgens Gamemania in Zwolle.

In eerste instantie mocht de game pas donderdagochtend verkocht worden maar woensdagmiddag om kwart over 5 kwam toch de toestemming om het voetbalspel die avond al vrij te geven. De telefoon stond roodgloeiend, voor reserveringen en voor vragen wanneer er verkocht mocht worden en of de winkel nog open was.

Vrijdag ochtend stonden de eerste liefhebbers al voor openingstijd voor de deur. Het liep de hele dag door met met name jongeren die een tussenuurtje meepakten om snel even de game te halen. En voor wie niet zelf kon, kon altijd nog zijn vrouw of vriendin sturen om de felbegeerde nieuwe release toch maar op de eerste dag in huis te hebben.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button