112 nieuwsBinnenstadNieuws uit ZwolleVoorpagina

Fietser en scooterrijder klappen op elkaar na uitwijkmanoeuvre op Kerkbrug

Zwolle – Een fietser is woensdag op de Kerkbrug ten val gekomen nadat ze moest uitwijken voor andere verkeersdeelnemers. Daarbij raakte ze dusdanig gewond dat ze per ambulance overgebracht moest worden naar het Isala ziekenhuis.

Rond kwart voor twaalf reed de vrouw op haar fiets op de Kerkbrug nabij het Groot Wezenland. Op het drukke fietspad was het extra druk omdat het voetpad was afgesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden. Ook was een tuinman druk in de weer met een slang over het fietspad om de bloembakken van water te voorzien. De vrouw moest uitwijken voor andere fietsers en voetgangers. Ook een scooterrijder moest een plotselinge uitwijkmanoeuvre maken. Beide klapten hierdoor op elkaar. De vrouw kwam en ten val en raakte gewond, onder meer aan haar heup. Ze is per ambulance overgebracht naar het Isala ziekenhuis.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button