Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbal

Maxime Bennink tekent nieuw contract bij PEC Zwolle Vrouwen

Zwolle – Maxime Bennink blijft bij PEC Zwolle Vrouwen. De 21-jarige aanvalster die sinds 2016 in Zwolle speelt, heeft een nieuw contract getekend dat haar tot medio 2020 in Zwolle houdt.

Bennink was afgelopen seizoen één van de steunpilaren van PEC Zwolle Vrouwen, dat zich wist te kwalificeren voor de kampioenspoule en de bekerfinale bereikte, waarin Bennink nog het openingsdoelpunt verzorgde. Haar seizoen bleef ook bij de KNVB niet onopgemerkt. Zo ontving Bennink een uitnodiging voor Oranje O23, het team waarmee ze onlangs in Zweden verbleef en enkele vriendschappelijke interlands afwerkte.

Technisch manager Sebastiaan Borgardijn is blij met de contractverlenging van Bennink: “Maxime maakt de laatste seizoenen een goede ontwikkeling door bij ons. We zijn blij dat ze samen met ons wil doorgroeien naar het volgende niveau.”

Met de contractverlenging van Bennink krijgt de selectie van PEC Zwolle Vrouwen steeds meer vorm. In een eerder stadium werd immers bekendgemaakt dat Nikita Tromp de overstap van Ajax Vrouwen naar Overijssel maakt en dat Beau Rijks, afgelopen seizoen VV Alkmaar, ook voor de Blauwvingers gaat spelen. Bovendien blijft het team van afgelopen seizoen nagenoeg intact.

Bron
PEC Zwolle Vrouwen

Gerelateerde artikelen

Back to top button