Datum

nov 21 2023
Expired!

Tijd

17:00 - 21:00

Zwevende kiezers vinden houvast bij Stadkamer

Grote kans dat jij nog niet weet wat je gaat stemmen. Klopt dit? Dan ben je niet de enige, dit jaar zijn er namelijk meer zwevende kiezers dan ooit tevoren. Speciaal voor deze groep ‘zwevers’ houdt Stadkamer op 21 november een luchtige avond die in het teken staat van kiezen.

Een avond vol twijfel en gezelligheid

Je hoeft deze avond geen stemadvies te verwachten, maar twijfel en gezelligheid krijgt alle ruimte door een gevarieerd programma. Zo is er de installatie “De zwevende kiezer” van Bastiaan van den Berg, improvisatietheater van de Broeders van andere Moeders, stand-up comedy van Jasper Nieuwenhuis en een inspiratiesessie van theoloog Rik Zweers. Daarnaast kun je stemwijzers invullen en is er een hapje en een drankje. Misschien vertrek je aan het einde van de avond nog steeds zonder definitieve keuze, maar je zult zeker weten dat je niet de enige bent en dat geeft je de moed geven om toch je stem uit te brengen!

Gegarandeerd politici-vrij!

De avond is gegarandeerd politici-vrij! Geen debatten, geen herhaling van standpunten, geen politieke talkshows. Gewoon samenkomen als zwevende kiezers met één doel: uiteindelijk die lastige keuze kunnen maken. Dus slijp je rode potlood en kom naar Stadkamer op 21 november tussen 17.00 en 21.00 uur.
Kijk voor meer informatie op stadkamer.nl.

The event is finished.

Back to top button