Voorpagina

De evenementen in Zwolle dit weekend

Click door op de pijltjes voor alle 6 evenementen

Doe en Beleefdag RAV IJsselland

 

 

 

 

 

 

 

 

Meemaken hoe het is om in de ambulancezorg te werken? Dat kan op zaterdag 9 september. RAV IJssellang organiseert de open dag ter ere van hun 25-jarig bestaan. Voor meer informatie klik hier.

Open Monumentendag Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd al de monumenten van Zwolle willen bezichtigen of deelnemen aan verschillende activiteiten?Dat kan op zaterdag 9 september. Klik hier om meer over dit evenement te lezen.

Night Skate Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste editie van de Night Skate was al een succes en op vrijdag 8 september vindt er een tweede editie plaats. Het evenement wordt georganiseerd door de Schaatsvereniging in Zwolle, die vijftig jaar bestaat. Schrijf je hier in voor dit event.    

Break in Experience Rodetorenplein

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd al in de huid willen kruipen van een inbreker? Grijp dan nu je kans en neem deel aan de Break in Experience op zaterdag 9 september. Klik hier voor meer informatie.

Ontmoet oud PEC-speler Yuri Banhoffer

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 9 september kun je oud PEC-speler Yuri Banhoffer ontmoeten. Hoe dat precies kan? Dat lees je hier

Provincie Festival

 

 

 

 

 

 

 

 

De provincie Overijssel wil op 9 september haar inwoners op een interactieve manier laten zien wat de provincie allemaal doet en wat haar rol is binnen de democratie. Wat er allemaal te doen is op die dag, lees je hier.

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button