Nieuws uit ZwolleVoorpagina

De evenementen in de herfstvakantie voor kinderen

Buitenspeeldag Doepark Nooterhof en kinderboerderij Wezenlanden


In de herfstvakantie hebben Doepark Nooterhof en kinderboerderij de Wezenlanden een buitenspeeldag georganiseerd voor kinderen tot 12 jaar. Wat er allemaal te doen is? Klik hier

DOE’S GEK


Het nieuwe kinderevenement DOE’S GEK dat op 27, 28 en 29 oktober, in de herfstvakantie, in de IJsselhallen wordt georganiseerd is vol. Elke vierkante meter in de IJsselhallen is gevuld met kinderentertainment. De belofte van de organisatie dat de kinderen een te gek evenement gaan beleven lijkt te gaan lukken. Klik hier voor meer informatie.

Sportspektakeldag


Op dsindag 24 oktober organiseren Travers, Doomijn en Sport Service Zwolle een Sportspektakeldag.
Kinderen kunnen nieuwe sporten ontdekken, spelletjes doen en knutselen. Klik hier voor meer informatie.

Verschillende sport activiteiten SportService en Landstede


Van maandag 23 oktober t/m 25 oktober organiseren Sport Service Zwolle en Landstede verschillende sport activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Voor meer informatie, klik hier.

Herfstvakantiepret Zwembad de Vrolijkheid

Zwembad

Zwembad de Vrolijkheid is de gehele dag geopend tijdens de Herfstvakantie. Op vrijdag 20 oktober vindt de zwemdisco plaats, maar er is meer: dat lees je hier.

FIFA Voetbaldag


Op maandag 23 en dinsdag 24 oktober organiseert Skills Voetbal een FIFA voetbaldag. Er worden buiten ook twee trainingen gegeven. Klik hier voor meer informatie.

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button