Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Night Skate Zwolle

20 september 2019-19:00

Gratis

Op vrijdag 20 september is de laatse Night Skate. We starten we om 19.30 uur. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent bij het basketbalveldje in Park de Wezenlanden (Wethouder Alferinkweg). Vanaf daar maken we onder begeleiding van muziek, speakers en verkeersregelaars de ronde. Let op, het dragen van een helm is verplicht! En neem lampjes mee, want de zon gaat al vroeg onder.

We vertrekken als één groep en komen zo ook weer aan. Omdat er zowel volwassenen als kinderen meedoen, passen we ons tempo hierop aan. Als je niet zo snel kunt skaten, rijd dan vooraan in het peloton. Dat maakt het makkelijker. Wanneer je niet kunt volgen of geblesseerd raakt, is er voldoende begeleiding en een volgauto aanwezig.

Heb je ook zin om mee te rijden maar je kan je je skates niet meer vinden of zitten je skates niet meer zo lekker? Of wil je gewoon wel eens nieuwe skates uitproberen? Geen probleem! Onze sponsor Lindenholz stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen. Veiligheid is erg belangrijk. Daarom is een helm verplicht.

 

Gegevens

Datum:
20 september 2019
Tijd:
19:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://nightskatezwolle.nl/inschrijven

Locatie

Wethouder Alferinkweg
overijssel Nederland + Google Maps
Back to top button