Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Enorme aftelklok op Theater de Spiegel

Heb ik iets gemist?

Zwolle –  Sinds zondagavond 12 mei 18:00 uur is hij niet te missen. Rijd je rustig over de Burgemeester Drijbersingel langs Theater de Spiegel, dan word je verrast door een enorme aftelklok op de zijkant van het gebouw.

Je zult je misschien afvragen: Wat heb ik gemist? Wat doet die klok daar.  Het lijkt een groot mysterie dat vast iets met het theater te maken zal hebben gezien de locatie.

Start kaartverkoop theaterseizoen

En dat heeft het natuurlijk ook. Want op zaterdag 25 mei 2024 start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen.  En wel om klokslag 10 uur. Aals je de klok in de gaten houdt is dat moment natuurlijk niet te missen.

Hans Klok, Plein & Bianca en Bert Visser

Het nieuwe programma staat inmiddels op de website. “We hebben bijna weer 400 voorstellingen, voor elk wat wils”, benadrukt Judith Schoemaker van de Zwolse theaters. “Van groot tot klein, van oud tot jong, voor iedereen is er wat te doen, zoals we dat altijd zeggen”, aldus Schoenmaker die de cabaretvoorstelling van Plien & Bianca tipt evenals Bert Visser. “En Hans Klok is natuurlijk erg leuk op 25 en 26 september.

Nieuwe programma Zwolse Theaters

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button