Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Echtpaar Sekeris 60 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Sekeris – van Wijhe zijn op maandag 22 augustus 60 jaar getrouwd. Wethouder Michiel van Willigen is bij het echtpaar op bezoek geweest om ze persoonlijk te feliciteren.

Piet Sekeris is geboren op 1 januari 1939 in Zwolle. Alie Sekeris – van Wijhe is geboren op 13 februari 1939 ook in Zwolle. Het echtpaar heeft elkaar leren kennen in Zwolle tijdens stijldansen. Op 22 augustus 1962 zijn ze in de Schepenzaal in Zwolle getrouwd. Ze hebben samen twee kinderen, een dochter en een zoon en drie kleinkinderen.

Piet heeft altijd gewerkt bij Philips Eindhoven en Alie bij V&D als 1ste verkoopster. Piet houdt van knutselen in zijn schuur, heeft bijnaam malle Pietje, hij kan alles weer gebruiken.

Hij is zeer technisch en de kleinkinderen zeggen altijd, opa kan alles maken als er iets kapot is. Hij rijdt nog auto, fietst, lopen wordt wel moeizamer maar verder doet hij alles nog. Alie houdt van het huis poetsen en tv kijken, vooral voetbal. Het lopen wordt steeds moeilijker helaas, fietsen kan ze niet meer. Haar grootste hobby is sport kijken. Ze weet alles te vertellen over voetbal.

Gerelateerde artikelen

Back to top button