Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

350 kinderen timmeren er vrolijk op los bij Huttendorp Stadshagen

Zwolle – Na 2 jaar afwezigheid strijkt huttendorp Stadshagen eindelijk weer eens neer in het twistvlietpark. De organisatie, die bestaat uit Hinrie Zigteman, Andrei Vonk en Robin Mittelmeijer, konden niet wachten om dagelijks weer zo’n 350 kinderen te ontvangen. ‘Het oorverdovende getik van hamers klinkt als de mooiste muziek’ aldus Hinrie.

Reis door de tijd

Andrei legt uit dat er dit jaar gekozen is voor het thema ‘reis door de tijd’. Ja wat is er dan ook toepasselijker na twee jaar afwezigheid. We hopen kinderen te inspireren met ons thema zo zouden wij natuurlijk erg graag hutten zien uit de prehistorie maar misschien ook wel uit de verre toekomst.

Huttendorpen Zwolle

Stadshagen mag dan wel één van de grootste huttendorpen in Nederland hebben. Er zijn in Zwolle nog veel meer plekken waar je naar hartenlust kunt timmeren, bouwen en spelen. Elke wijk heeft zijn eigen dorp inclusief bijbehorende thema’s. Westenholte, de dorpen Wijthmen en Windesheim, Aa- landen, Kamperpoort, de Indische buurt en Zwolle-Zuid. Bijna overal kunnen kinderen hun vakantie afsluiten met een week timmer- of speelplezier.

Gerelateerde artikelen

Back to top button