Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Drukte van jewelste op Hessenpoort door Truckstar Konvooi

Zwolle – In Zwolle op de Hessenpoort konden vrijdagavond de truckers hun baankaarten, de toegang om met de trucks het circuit op te mogen, ophalen bij het afhaalpunt. Het was er een komen en gaan van truckers die hun trucks op hun mooist hadden opgepoetst. Een waar spektakel met veel zwaailampen, geknipper van de lichten en heel veel lawaai van de luchthoorns.

Evenals voorgaande edities stonden ook nu de viaducten over de A28 weer vol met zwaaiende belangstellenden. Wij keken vanaf het viaduct op de Haersterbroekweg naar de vele langsrijdende trucks.

Truckstar Festival Assen

Het Truckstar Festival is een jaarlijks wederkerend festival, maar niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. De sfeer, een spectaculair baanprogramma, gezelligheid, lekker eten en drinken en heel veel enthousiaste bezoekers maken het ieder jaar weer tot een feest.

Broshuis konvooi

Vrijdagavond vertrok een konvooi van ruim zeventig geladen speciaal-transport combinaties vanaf het bedrijfsterrein van de firma Broshuis in Kampen naar Assen. Eindbestemming was het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen. Zoals gewoonlijk was het ook dit jaar weer een blikvanger. Vanaf de N50 draaide het konvooi de A28 op bij Zwolle en zette koers naar Assen.

Het konvooi vertrok vrijdagavond rond de klok van 18:30 uur vanaf het Broshuis-terrein in Kampen en reed over de N50 en de A28 richting Assen. Daar kwamen de combinaties rond 20.30 uur aan op het TT Circuit.

Bekijk hier de LIVE uitzending terug van KampenOnine;

Met dank aan onze collega’s van KampenOnline

Gerelateerde artikelen

Back to top button