Nieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Drie weken lang ernstige verkeershinder op N331 van Zwolle naar Hasselt

Zwolle – Vanaf morgen, 11 januari 2023,  moet het verkeer dat vanuit de richting Stadshagen / Westenholte in Zwolle naar Hasselt rijdt rekening houden met ernstige verkeershinder. Dit in verband met werkzaamheden aan de Zwartewaterbrug in Hasselt. Deze brug ligt op de provinciale weg de N331 (Hasselterweg) van Zwolle naar Emmeloord ligt. De werkzaamheden duren tot en met 1 februari 2023.

Groot onderhoud Zwartewaterbrug

Sinds begin november 2022 voer de Provincie Overijssel groot onderhoud uit. Vanaf morgen, 11 januari, wordt één van de cilinders van het beweegbare gedeelte van de Zwartewaterbrug brug vervangen. Inclusief de op- en afbouw gaat dat in totaal drie weken duren.

Omleiding A28 Zwolle Hasselt of via parallelweg

Tijdens deze werkzaamheden is een deel van de brug afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt geleid via de parallelweg. Daarnaast geldt een grootschalige omleiding via de A28 en de N331. De omgeving, de weg en vaarweggebruiker ondervinden stremming en daarmee hinder in de vorm van langere reistijd.

Bekijk alle omleidingen op de website van de Provincie Overijssel.

 

Grootschalige omleidingsroute over de A28 en de N331 vanwege groot onderhoud Zwartewaterbrug bij Hasselt – Afbeelding Provincie Overijssel
Gedeeltelijke afsluiting van de brug. Fase 1: Verkeerslichten + regelaars Opbouw: 11-01-2023 – 13-01-2023 Afbouw: 30-01-2023 tot en met 01-022023 Auto: Eén rijrichting beschikbaar voor het verkeer in beide richtingen. Fietser: Omgeleid van parallelweg naar voetpad. Afbeelding Provincie Overijssel

Gerelateerde artikelen

Back to top button