KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Dimence Groep verwelkomt Harm Gijsman als interim-directeur Zorg

Zwolle – Eind januari nam Bas van Wel afscheid als directeur Zorg bij Dimence. De raad van bestuur van Dimence Groep is vanwege een aantal ontwikkelingen die bij de organisatie op stapel staan, op zoek gegaan naar een tijdelijke invulling van deze functie.

Harm Gijsman, een bekend gezicht bij Dimence neemt nu de rol op zich tot 1 januari 2025. Met zijn achtergrond als psychiater en uitgebreide ervaring in de ggz, zal hij bijdragen aan het voortzetten van het onlangs gestarte strategietraject van de organisatie.

Harm Gijsman

Harm Gijsman heeft sinds 2020 als manager zorg van de divisie spoedeisende GGZ en psychiater bij IHT Zwolle gewerkt. Met zijn opleiding in Leiden en Den Haag, gevolgd door werk in Oxford en Londen, brengt hij een rijke internationale ervaring mee. Zijn verdere opleiding, waaronder een promotie in psychofarmacologie, Msc Epidemiology en de Topclass van het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, maken hem een waardevolle aanwinst voor Dimence.

Gijsman deelt zijn perspectief op zijn nieuwe rol: “De standvastigheid van Bas van Wel heeft bijgedragen aan de stabiliteit van Dimence tijdens stelselwijzigingen. Hoewel ik het jammer vind dat hij vertrekt, zie ik het als een eer hem op te volgen. Graag help ik mee de organisatie zodanig in te richten dat we ons optimaal kunnen aanpassen aan wat de maatschappij van ons vraagt.”

Rian Busstra, raad van bestuur Dimence Groep, is verheugd over Gijsmans komst: “Zijn kennis en ervaring binnen onze organisatie zorgen voor continuïteit. We wensen Harm veel succes in zijn nieuwe rol als interim-directeur Zorg bij Dimence.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button