EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Derde Brass Boer vestiging van Jonnie en Thérèse Boer op Curaçao

Zwolle – Het Zwolse horecastel Jonnie en Thérèse Boer opent donderdag de derde vestiging van hun brasserie Brass Boer. Na Bonaire en Zwolle vind je deze derde Brass Boer op het eiland Curaçao bij de Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort ten noordwesten van Willemstad.

In oktober 2017 opende de eerste Brass Boer op Bonaire. Toen de Caribische staf van het restaurant op bezoek was in Zwolle voor het culinaire evenement Chefs (R)Evolution ontstond het idee om ook in Zwolle een Brass Boer te beginnen. Die kwam er op de Nieuwe Markt in Zwolle. Mei 2019 openden de deuren van deze Zwolse vestiging.

Caribische zee

Nu, vier jaar later, is er weer een nieuwe horecazaak voor de succesvolle eigenaren van het drie sterren restaurant De Librije. Ditmaal dus op Curaçao. Jonnie en Thérèse: “Wij zijn heel trots op deze derde exclusieve locatie van Brass Boer op Blue Bay Resort. Na de opening op Bonaire is het fantastisch dat Brass Boer nu ook op Curaçao zit. Lekker brassen aan de Caribische zee met goede wijnen en lekker eten in een ongedwongen gastvrijheid. Dat is wat wij onze gasten aanbieden”. Bij de nieuwe Brass Boer worden gerechten met Caribische invloeden en enkele klassiekers van De Librije geserveerd.

Horecazaken

Naast De Librije, Librije Hotel, de Librije winkel en de drie Brass Boer vestigingen zijn Jonnie en Thérèse Boer ook nog eigenaar van de koffie- en lunchroom Boertiek en Bar Senang op Bonaire. Die laatse kennen we ook in Zwolle, ook eigendom van het horecastel net zo als Brasserie Jansen aan de Nieuwe Markt in Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button