Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

‘De Zwolse Conciërge van het Jaar’ verkiezing weer gestart

Zwolle – Na een succesvolle eerste editie in 2016, organiseert D66 dit jaar weer de verkiezing ‘De Zwolse Conciërge van het Jaar’. Met deze verkiezing wil de partij laten zien dat het onderwijsondersteunend personeel een belangrijke basis vormt voor scholen. Jongeren horen naar school te gaan in een veilige, inspirerende, schone en  stimulerende omgeving. Conciërges zijn daarbij onmisbaar. Deze week ontvangen scholen in Zwolle een bericht waarin scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders worden opgeroepen om hun conciërge te nomineren. De uitreiking van De Zwolse conciërge van het Jaar is op vrijdag 7 april. Jan Brink, wethouder Onderwijs zal de titel uitreiken.

Een goed leerklimaat

Iedereen die zijn bijdrage levert aan het leerklimaat van onze jongeren hoort op onze steun te kunnen rekenen. Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak in de schaduw en buiten de spotlights zijn of haar werk doet, verdient de aandacht en de waardering. D66 vraagt iedereen die dit ook belangrijk vindt te helpen om de verkiezing tot een groot succes te maken.

Meld jouw favoriete conciërge aan

Tot 31 maart kunnen scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders hun favoriete conciërge te nomineren. Zij kunnen hun conciërge opgeven via een mail aan concierge@d66zwolle.nl. Nadat alle nominaties binnen zijn komt de vakjury in actie. De vakjury wordt voorgezeten door wethouder van onderwijs Jan Brink en prominenten uit het PO en VO. Zij kiezen uit alle nominaties hun favoriete kandidaat.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button