BouwKabelkrantNieuws uit Zwolle

De Weezen dag 6 april: Alles over koopappartementen en -woningen

Zwolle – , inloopspreekuur

Het projectteam vanNijhuis bouw, de makelaars van de Woonfabriek en de financieel adviseurs van ING Bank, Rabobank en de Woonfabriek zijn aanwezig om iedereen alles te vertellen over de mogelijkheden van de koopwoningen in De Weezen. Ze zijn te vinden op de hoek van de Schuurmanstraat en Luttenbergstraat in Zwolle. Voor een hapje en een drankje wordt natuurlijk gezorgd. Wees welkom!

Bouwvergunning James is aangevraagd

De verkoop van de nieuwbouwappartementen James zijn in volle gang. We willen je graag vertellen dat de bouwvergunning is aangevraagd. Een nieuwe mijlpaal in de realisatie van deze nieuwbouw in een groen stedelijke setting in Zwolle.

Benieuwd welke appartementen nog beschikbaar zijn?

Bekijk dat via deze link

Woensdag = wekelijks inloopspreekuur

Elke woensdagmiddag is er een inloopspreekuur in het infocentrum, gelegen op de hoek van de Schuurmanstraat en Luttenbergstraat in Zwolle. Het inloopspreekuur biedt de mogelijkheid om woonwensen te bespreken over de wooncomplexen James, Mees, Philip, Milan, Amelie en Olivia. Je kunt al je vragen stellen en uitleg krijgen over deze koopappartementen en koopwoningen aan het projectteam en de makelaar. Verkoopdocumentatie is aanwezig.

Van 15.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom. Je bezoek is geheel vrijblijvend en vooraf aanmelden is niet nodig.

Binnenkort in de verkoop: koopwoningen en een nieuw appartementencomplex

De ontwikkeling van De Weezen krijgt steeds meer vorm. Stap voor stap wordt alle informatie over de nieuw te realiseren wooncomplexen duidelijk. Binnenkort komen er weer nieuwe appartementen en koopwoningen in de verkoop. Mees is een complex met 17 appartementen. Daarnaast starten we binnenkort met de verkoop van 23 koopwoningen in de blokken Olivia, Philip, Amelie en Milan. Wil je al eerste meer weten over deze woningen? Kom dan naar De Weezen Dag op 6 april a.s.

Geef je favorieten door!

Gerelateerde artikelen

Back to top button