Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

De nieuwe herfstkaarten van OERRR zijn er. Laat je kind lekker buiten spelen!

De herfst is helemaal OERRR. Daarom komt Natuurmonumenten opnieuw uit met een set nieuwe herfstkaarten van OERRR (6-12 jaar). Deze keer kan je kind op pad met de  herfstkleurenwaaier en stickers voor je eigen bladerbewaarder. De andere herfstdingen van OERRR ontvangt je kind in de mail. Fop een spin, Schud een boom en Voel de zee.

Wat is OERRR?

OERRR is een initiatief van Natuurmonumenten om alle kinderen van Nederland te inspireren naar buiten te gaan. Gewoon dichtbij huis. Dat doen ze onder meer met het BuitenBoekje van OERRR voor kinderen tot 6 jaar en de kaarten van OERRR, voor kinderen tot 12 jaar.

Waarom heeft Natuurmonumenten OERRR bedacht?

Buiten spelen is lang niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. Ten onrechte, vindt Natuurmonumenten. Ieder kind moet natuur kunnen vinden, waar je ook woont. Met OERRR wil Natuurmonumenten kinderen en ouders weer inspiratie geven om het buitengevoel te beleven en verbonden te raken met de natuur.

Hoe kan een kind zich aanmelden voor OERRR?

Heel eenvoudig. Vul het online formulier in. Je ontvangt per mail een bevestiging van de aanmelding van je kind. Vervolgens ontvang je binnen enkele weken  het BuitenBoekje of de kaarten van OERRR per post. De kaarten van OERRR zijn ook verkrijgbaar in de bezoekerscentra van Natuurmonumenten.

Wat kosten kaarten van OERRR?

Niets! Ieder kind dat zich aanmeldt voor OERRR, ontvangt zeker vier keer per jaar kaarten van OERRR. En de eerste set is met een handige bewaarring om alle kaarten aan op te hangen. Deelname aan OERRR is gratis. Maar, als u het kunt missen, stelt Natuurmonumenten een kleine bijdrage van bijvoorbeeld € 5 per jaar zeer op prijs.

 

OERRR website

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button