KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Craft en Landstede Hammers bundelen krachten

Zwolle – Craft is per heden de nieuwe kledingpartner van Landstede Hammers. Het Zweedse merk, met het hoofdkantoor gevestigd in Zwolle, wordt verantwoordelijk voor alle teamkleding van Landstede Hammers en CSE Landstede Hammers.

Craft en Landstede Hammers sluiten een samenwerking voor meerdere jaren, waarbij het eerste team jaarlijks in nieuwe tenues speelt. Deze tenues kennen in volledig gerecycled polyester een fraai duurzaamheidsaspect, waar beide partijen trots op zijn. Binnenkort worden de tenues voor het seizoen 2021/2022 gepresenteerd, waarmee Landstede Hammers voor het eerst uitkomt in de BNXT League. In deze competitie kruisen de Zwolse basketballers onder andere de degens met de Belgische basketbalprofs.

Voorzitter Gerrard Vinke is blij met de samenwerking met Craft. “Craft is landelijk een bekende naam, maar bovenal in Zwolle. Dat we zo’n mooi bedrijf aan ons weten te binden als kledingpartner, is een mooie ontwikkeling en past prima in het driejarenplan van Landstede Hammers. Dit plan wordt medio september gepresenteerd en binnen het plan wordt nog nadrukkelijker de samenwerking met het bedrijfsleven en instanties uit de stad en regio Zwolle gezocht. Daarnaast zijn we trots op het duurzaamheidsaspect. Het is echt een van de speerpunten van deze deal.”

Adri Zwarthoff (CEO Benelux van Craft): “Craft stapt met teamsport nu ook in het basketbal, dat doen we met een volledig gerecyclede basketbalcollectie. Het is mooi dat we in Zwolle verder kunnen uitbouwen met Landstede Hammers, een fantastische club met een bevlogen trainer. We zijn trots op deze samenwerking en hopen in de komende jaren samen te bouwen aan successen in de BNXT League.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button