EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

College Zwolle op werkbezoek bij maatschappelijke instellingen en bedrijven

Foto's © Matthijs van Os

Zwolle – Voor de tweede keer dit jaar heeft het college van burgemeester en wethouders de agenda’s schoongeveegd voor de Tweedaagse van de Verbinding. Ze gingen de stad in om het reilen en zeilen bij en door ondernemers, instellingen, verenigingen en scholen  te ervaren. Ook volgend jaar zijn er weer Tweedaagsen, in februari, juni en oktober.

Foto © Matthijs van Os – René de Heer, Klaas Sloots en directeur Maarten Veeger namen een kijkje bij het nieuwe indoor ski- en snowboardcentrum Snowsports Zwolle aan de Ceintuurbaan in Zwolle.

 

Foto © Matthijs van Os – William Dogger, Monique Schuttenbeld en Peter Snijders  bij DOCK 24; een trajectbureau voor inwoners voor wie maatschappelijke participatie niet vanzelfsprekend is.
Foto © Matthijs van Os – Hoe kunnen 70-plussers langer thuis blijven wonen? Het project Vitaal en Veilig Thuis werd bij WijZ Welzijn toegelicht  aan René de Heer, Peter Snijders en Michiel van Willigen.

 

 

Foto © Matthijs van Os – Jongerencentrum Free2Move combineert gezond bewegen met sociaal samenzijn . Jongeren van 12 tot 23 jaar worden gecoacht in het ontwikkelen van hun kracht en persoonlijkheid. Hoe? Dat ondervinden William Dogger, Monique Schuttenbeld, Klaas Sloots en directeur Liesbeth Borsboom.
Foto © Matthijs van Os – Gift City Stichting Present 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button