CoronavirusKabelkrantNieuws uit Zwolle

Code Rood: Testlocaties, vaccinatielocaties en consultatiebureaus maandag tot 14.00 uur gesloten

Zwolle – Wegens de weersomstandigheden is landelijk code rood afgekondigd voor morgen, maandag 15 februari. Voor Overijssel geldt code rood tot 14.00 uur. In regio IJsselland zijn daarom alle locaties waar bezoekers komen tot 14.00 uur gesloten, zoals testlocaties, vaccinatielocaties en consultatiebureaus. De testlocaties blijven vanavond langer open. Afspraken voor het TBC-, SOA- en Reizigersspreekuur zijn geannuleerd.

Nieuwe afspraak 

Je kunt voor een coronatest een nieuwe afspraak maken via de landelijke afsprakenlijn voor testen: 0800 – 1202. Voor een nieuwe afspraak voor een vaccinatie kun je het nummer bellen dat in de uitnodigingsbrief vermeld staat die je eerder hebt ontvangen. Is het druk bij de landelijke afsprakenlijn? Probeer het dan later nog een keer.

Wie een afspraak heeft op het consultatiebureau, krijgt zo snel mogelijk bericht over het maken van een nieuwe afspraak. Mensen die een afspraak hebben voor het TBC-, SOA- of Reizigersspreekuur bellen we om een nieuwe afspraak te maken.

Positief getest op corona?

Voor mensen die positief getest zijn op corona, kan het zijn dat zij iets later dan gebruikelijk door de GGD gebeld worden met de uitslag en voor bron- en contactonderzoek. Blijf thuis en volg de maatregelen op.

Gerelateerde artikelen

Back to top button