Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Cibap zomerpresentatie in voormalig politiekantoor Luttekestraat

Zwolle- In het voormalig politiekantoor aan de Luttekestraat toont Cibap in de zomermaanden werk van studenten, afgestudeerden en medewerkers. Op de begane grond van Transit, zoals het pand tijdelijk is gedoopt, is een nieuwe selectie afstudeerwerk te zien en worden in ‘Made by Cibap’ verschillende producten getoond en verkocht. Pop up coffee wordt verzorgd door Pistache. Transit is geopend van woensdag t/m zaterdag, 10.00 – 17.30 uur.

Tentoonstelling

Het Cibap stelt het voormalig politiekantoor samen met een aantal partners tot het eind van het jaar open voor publiek en gebruikt het als etalage van de creatieve sector en als ontmoetingsplek voor creatieve professionals. Van 5 t/m 17 juli maakte de locatie deel uit van de Cibap Graduates tentoonstelling waarin op meerdere locaties in de stad werk van afstudeerders was te zien. Naast de expo zijn er in ‘Transit’ diverse werkruimtes voor creatieve professionals en is het een verzamel- en uitvoeringsplek voor de Creative Council.

Cipab vakschool

Cibap vakschool voor verbeelding in Zwolle leidt op voor en met de Creatieve Industrie. Van mediavormgever tot creatief vakman en van filmmaker/fotograaf tot ruimtelijk vormgever en decoratie- en restauratieschilder.

Gerelateerde artikelen

Back to top button