Life StyleNieuws uit ZwolleOud en Nieuw 22/23Voorpagina
Trending

Chocolate Walk Zwolle – wandeling & proeverij in historische binnenstad

Wandeling en chocolade proeverij in historisch centrum

Zwolle – Op vrijdag 6 januari 2023 organiseert Bonbonnerie Borrel haar eerste wandelevenement door en rond het historisch centrum van Zwolle. Na ontvangst van de startkaart en een routebeschrijving ga je van start. Een leuk dagje uit in Zwolle voor de echte chocoladeliefhebbers.

Lichtbeelden, wandeling en chocolade proeven

Al wandelend kun je genieten van de sfeerverlichte straten en stegen. Er zijn lichtbeelden in het centrum verspreid: zoals Rudolf, de kerstman, sneeuwpoppen, een kerstbal en nog veel meer! Ook zijn er winkels en stands waar je chocolade mag proeven. Eenmaal terug in ‘Het Academiehuis’ kun je diverse stands bezoeken waar chocolatiers hun producten uitgestald hebben. Leuker kun je het weekend niet beginnen!

Startlocatie:
‘Het Academiehuis – Grote Kerk’
Grote Markt 18
8011 LW Zwolle

Kosten wandeling

€ 5,00 per persoon
€ 4,00 voor leden KWbN *Koninklijke Wandelbond Nederland) & kinderen tot 15 Jaar

Afstanden & starttijden:
19.00 – 20.00 uur 5 km
19.00 – 19.30 uur 10 km

Online inschrijven

Voor dit evenement kun je je (online) inschrijven. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met startbewijs. Print het startbewijs uit om deze te tonen op de startlocatie. Het is uiteraard ook mogelijk om je zonder voorinschrijving aan te melden op de startlocatie op 6 januari vanaf 18.30 uur. Deelnemers die zich van tevoren online hebben ingeschreven ontvangen na afloop een kleine attentie. Online inschrijven is mogelijk tot 4 januari 2023 16.00 uur. Daarna is het alleen mogelijk om persoonlijk in te schrijven op de startlocatie op 6 januari.

Inschrijven

Parkeren

In en rond het centrum is er voldoende parkeergelegenheid. Dit is echter tegen betaling. In het centrum (binnen de stadsgrachten) zijn de tarieven hoger dan daarbuiten. Voor parkeertarieven of gratis parkeren (Provinciehuis) en locaties zie: https://www.zwolle.nl/locaties-en-tarieven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button