MagazineMuziek

Chef’Special in mei naar Hedon

Zwolle – Nadat de band begin 2015 nog twee Heineken Music Halls uitverkocht verdween Chef’Special na hun show in de Alpha op Lowlands even van de radar in Nederland. Na een Amerikaanse Tour in de herfst en schrijfsessies in Los Angeles en New York keren de heren in 2016 terug naar de clubs in Nederland. In een razend tempo verkochten ze deze week de Paradiso. Op 6 mei is Hedon aan de beurt, kaartverkoop is in volle gang via hedon-zwolle.nl.

Chef’Special beleefde een bijzondere periode met een golden award voor het tweede album Passing Through welke de eerste plek van de albumlijst bereikte. De band scoorde een grote hit met de single In Your Arms en speelde deze zomer op festivals als Lowlands en Concert At Sea. Eerder dit jaar tekende de band een plantencontract bij het Amerikaanse label Fueled By Ramen / Atlantic Records. Inmiddels is daar een self titled EP uitgegeven met tracks van het album Passing Through en de hit single In Your Arms.


CHEF’SPECIAL

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 06 mei
Open : 20:00
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 21,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

 

Hedon Zwolle
Back to top button