Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

CDA Zwolle bezoekt Waterschap Groot Salland

Met beide voeten op de grond, maar dan wel met droge voeten. Daar gaat het CDA voor in het Waterschap Groot Salland. CDA Zwolle bracht dinsdag 21 oktober een bezoek aan het waterschap. Dit bezoek omlijste de Ledenvergadering die in het teken stond van de komende verkiezingen voor Provincie en Waterschap. “CDA Zwolle is blij met de kundige en betrokken Zwollenaren die kanaat zijn”, aldus CDA-voorzitter Miranda Wesselink, “het is belangrijk dat het Zwolse geluid ook daar klinkt.”

Op een natte en stormachtige herfstavond kregen de aanwezige CDA leden een boeiend inkijkje in het werk van het Waterschap. Zonder laarzen over straat kunnen en schoon water uit de kraan, het is een luxe die soms vanzelfsprekend lijkt. Na deze avond is duidelijk geworden hoeveel werk daarvoor wordt verzet door onder meer honderden vrijwilligers. “Het is mooie gelegenheid om aan de aanwezige Zwollenaren en politici uit gemeenteraad, waterschap en provincie het belang van toekomstbestendig waterbeheer toe te lichten,” zegt Warry Meuleman, communicatieadviseur van het Waterschap, “dit doen we graag, want leven met water gaat ons allemaal aan.”

CDA Zwolle organiseert regelmatig bijeenkomsten voor haar leden en andere geïnteresseerden. Zwolle kent talloze organisaties die een grote bijdrage aan onze stad leveren. Sommige zijn zeer bekend andere minder zichtbaar, maar allen waardevol. Wesselink: “

Gerelateerde artikelen

Back to top button