EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Café de Vrolijkheid nu ook failliet verklaard

Zwolle – Voormalig restaurant / café De Vrolijkheid aan de Meppelerstraatweg in Zwolle is door de rechtbank op 24 februari 2016 officieel failliet verklaard. Het café ging onlangs dicht nadat eigenaresse Ria Dijk plotseling kwam te overlijden.

Restschuld 2 ton

Het pand werd vorig jaar voor 1,5 miljoen euro verkocht aan projectontwikkelaar Reggestede Invest BV. Deze partij gaat op de plaats van de Vrolijkheid een nieuw Foodcourt bouwen. Helaas was het bedrag voor De Vrolijkheid niet afdoende om de schulden te betalen. Ria Dijk, bleef als enig aandeelhouder van de B.V. zitten met een restschuld van ruim 2 ton.

Thuisbasis

De Vrolijkheid was het thuishonk van vele PEC Zwolle supporters. En ook voor Carnavalsvereniging d’Oelewappers was het café de vaste stek. Net zoals als menig rijschoolhouder, die hier voor hun kopje koffie aanschoven.

Er waren geen gegadigden om De Vrolijkheid over te nemen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button